Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

БФ «Карітас» разом з доброчинцями допомагає переселенцям

Благодійний фонд «Карітас» з перших днів війни став надійним прихистком для осіб, які втікали з різних регіонів країни від російських обстрілів. Хтось зупинявся у «Карітасі» на декілька днів, а хтось – проживає там і до сьогодні.

Любов разом із сім’єю 2 квітня цього року приїхала до Тернополя із Донецької області. Свій дім у Краматорську жінка змушена була покинути через війну. Її зять воював за Україну з 2014-го. Цього року він загинув, захищаючи Маріуполь.

Благодійний фонд забезпечує Любов з сім’єю та тих, хто потребує, усім необхідним. Днями переселенців, які проживають у «Карітасі», відвідав Володимир Болєщук, перший заступник голови  Тернопільської обласної ради. Спільними зусиллями Володимир Болєщук та благодійний фонд «Покрова» передали «Карітасу» продукти харчування та засоби гігієни для людей, які потребують допомоги.

«Волонтери та благодійники «Карітасу» забезпечують людей усім необхідним: продуктами, речами першої необхідності, допомагають пережити складні часи, адаптуватись. Вони діляться з ними своїм теплом та турботою. Дякуємо їм за добру справу, яку вони щоденно роблять», – сказав Володимир Болєщук.

Детальніше – у відео Терену.

Водій з Тернопільщини, який вивозив людей з-під обстрілів, отримав державну нагороду

На Чортківщині у заказнику спіймали трьох чоловіків, які рубила ліс