Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Три позашляховики і реанімобіль для військових від УГКЦ Тернопільщини

15 листопада архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк благословив три позашляховики та реанімобіль для ЗСУ. Транспортні засоби, що були придбані на кошти жертводавців, освячено у присутності військових та відразу передано для потреб ЗСУ.

Перший пікап став дарунком від священників, вірних та курії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ, другий – дарунок для ЗСУ від Андрія та Анни Шергей, третій – від української громади Лігурії (Італія) в особі отця Віталія Тарасенка та Асоціяції «Покрова» в особі Президента Олега Сагайдака. На карету швидкої допомоги пожертвували підписники інста-блогу отця Романа Демуша, котрі долучились до дев’ятниці з нагоди п’ятиліття священства отця Романа у форматі онлайн-вервиці, та родини Демушів та Богаків, – повідомили на сайті Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Кир Василій, благословивши транспортні засоби, висловив слова вдячності жертводавцям та побажав Україні швидкої перемоги, кожному міцного духовного і тілесного здоров’я.

“Росіяни показали морок власного світосприйняття”. У Тернополі відновили електро- і водопостачання

Будуть дощі та мороз: погода на Тернопільщині на найближчі три дні