Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

30 листопада на Тернопільщині діє стабілізаційний графік погодинних вимкнень електроенергії

30 листопада на Тернопільщині застосовується обмеження електроенергії 4 через 8 годин.

Про це повідомляє пресслужба “Тернопільобленерго”.

Виходячи із доведених НЕК «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області та зважаючи на звернення споживачів енергетики скорегували стабілізаційний графік погодинних  вимкнень електричної енергії на 30 листопада.

Групи споживачів, які були сформовані відповідно до Графіка погодинних вимкнень залишаються незмінні, змінюється лише час обмеження електропостачання. Відповідно до розробленого стабілізаційного графіка вимкнення електропостачання всім групам  споживачів відбуватиметься двічі на добу в режимі 4 через 8 годин (4 години електроенергія буде а 8 годин ні).

Ознайомитись із стабілізаційним графіком погодинних вимкнень електричної енергії споживачам для кожної з груп споживачів можна на офіційному сайті ВАТ «Тернопільобленерго».

Енергетики наголошують, що даний стабілізаційний графік погодинних вимкнень електричної енергії споживачам буде діяти у тому випадку якщо не виникатиме дисбалансу в енергосистемі країни, в іншому випадку запроваджуються аварійні відключення, попередити про які заздалегідь неможливо.

Вказаний час відключень може збільшуватись, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань.

Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Тернопіль готується до блекауту: подробиці про відключення світла, зупинку котелень та закупівлю генераторів

Біль не вщухає: війна забрала життя 32-річного тернополянина