Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

100 тисяч гривень – на безпілотник для тернопільських артилеристів. Співак Володимир Вермінський пожертвував увесь дохід із концерту

Заслужений артист України Володимир Вермінський передав дохід із благодійного концерту на придбання безпілотного комплексу для 44-ї окремої артилерійської бригади.

Про це повідомили на сторінці благодійної акції “Файний безпілотник для 44-ї бригади” у Фейсбуці.

“Увесь дохід від концерту передаю на придбання безпілотника для 44-ої артилерійської бригади, – сказав Володимир Вермінський. – Сподіваюся, що таким чином ми зможемо знищити ворога і наблизити нашу перемогу. Дякую всім, хто завітав на концерт і підтримав акцію, яку ми започаткували разом із Благодійним фондом «Покрова».

На концерті Володимира Вермінського був аншлаг. Присутні підспівували патріотичні пісні.

“Вітаємо всі ініціативи мешканців Тернопільщини та небайдужих людей у всьому світі щодо допомоги у зборі коштів на безпілотник для наших захисників, – зазначила Любов Вовк, виконавча директорка Благодійний фонд «Покрова». – Надзвичайно приємно, що Володимир Вермінський присвятив концерт добрій справі й передав на безпілотник велику суму! А ще подарував гарний настрій краянам і бійцям і їхнім родинам”.

“На безпілотник потрібна чимала сума, потрібні зусилля, щоб її зібрати, але у нас немає часу чекати, бо ворог атакує, маємо діяти, – сказав військовослужбовець Іван. – Велика вдячність всім людям доброї волі, які допомагають військовим. Завдяки тому, що українці в тилу надійно тримають другий фронт, зможемо спільно зупинити ворога і захистити нашу державу”.

Нагадаємо, триває акція Благодійного фонду «Покрова» зі збору коштів на безпілотний комплекс для тернопільської 44-ої бригади.

Як задонатити на безпілотник?

Зробити пожертву онлайн – bit.ly/fainiy-bezpilotnik

Картка Приватбанку – 5169 3305 3013 8020

Призначення платежів: Безпілотник для 44 бригади.

Детальніше про проєкт – bfpokrova.org/44brigada

Телефоні шахраї видурили у одної жінки 1500 гривень, а інша втратила 58362 гривні

“Пташка” з “Азовсталі” розповіла про нареченого, який загинув на війні