Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як почувається зараз Максим Антонишин з Тернополя, який отримав дорогий укол від СМА (ВІДЕО)

Понад рік тому у маленького Максима Антонишина з Тернополя діагностували спінально-м’язову атрофію (СМА). Врятувати життя дитині міг укол вартістю понад 2 мільйони доларів. Тоді кошти на лікування збирали по всьому світу.

Необхідну суму вдалось зібрати і рік тому Максимко отримав ін’єкцію. Про стан сина розповіла його мама Юлія Антонишин-Леськів.

«Привіт дорогі чарівники. Минув рік після отримання генної терапії препаратом «ZOLGENSMA». Ну, що ми можемо розповісти… Ефект Ви можете побачити на відео. Синочок – великий молодець! Згадуючи минуле, які фізичні можливості мала дитина, результат неймовірний, – йдеться у дописі.

І це результат лише за рік, каже мама Максимка. Хоч здається, що це багато часу, але для СМА та відновлення організму це дуже мало.

“Тому все тільки починається. Віримо і молимось у здорове майбутнє для сина, за мир та спокій для нашої рідної України та кожного з Вас! Бережіть себе! Мирного нам неба!Дякуємо усім Вам за все, що Ви зробили для нашого сина! Без Вас таких результатів, які ми маємо, не було б. Ви подарували для Макса майбутнє! Цінуємо кожного! Дякуємо ЗСУ за можливість прокидатись щодня та просто жити! Слава Україні! Героям Слава!”, – пише Юлія Антонишин-Леськів.

Тернополянка пройшла у півфінал популярного шоу в Австралії (ФОТО, ВІДЕО)

“Технологічний армагедон”: у Тернополі розробили план дій на випадок форс-мажорних ситуацій