Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чому у Тернополі світло вимикають в одних будинках постійно, а в інших взагалі не вимикають?

Головне питання останніх днів у Тернополі: чому світло вимикають в одних будинках постійно, а в інших взагалі не вимикають? Це несправедливо!

Саме це питання тернополяни пишуть останні дні.

Про це написав міський голова Тернополя Сергій Надал:

“Хочу пояснити:

Перше. Міська рада Тернополя не вимикає чи вмикає світло. Через обстріли російських терористів віяльні відключення проводять диспетчери «Укренерго». Такі вимкнення відбуваються по всій країні. Для того, щоб у домівках тернополян були вода, тепло, працювала каналізація енергетики живлять в першу чергу інфраструктурні об’єкти: насосні станції, котельні, лікарні. Будинки, які знаходяться з цими об’єктами «на одній лінії живлення», вимикають рідше. На перший погляд це може здаватися несправедливим. Так, їм пощастило бути зі світлом. А інші змушені годинами бути без світла. Ми у Тернополі пам’ятаємо схожі відключення кінця 90-их. Але зараз війна. І набагато гірша ситуація в містах центральної, східної, південної та північної України: Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Харкові. Так тепер починає жити і наше місто. І я хочу сказати, що я дуже дякую ЗСУ і протиповітряній обороні, що у Тернополі є вода і тепло.

А як зараз жителям деокупованого і замінованого Херсону, в яких немає ні світла, ні води, ні каналізації, ні тепла? Як нашим воїнам у холодних окопах боронити рідну землю? Як нашим енергетикам, які 24/7 ремонтують знищену ворогом енергосистему? Вони і не думають здаватися!

Тернополяни завжди були сильними, гордими. Ми ніколи не дозволимо ворогу зловтішатися, нібито його тактика діє. Московським терористам не вдасться розсварити українців і змусити до переговорів. Підтримуємо і віримо в ЗСУ! Піклуємось і допомагаємо одне одному! Боронимо нашу Віру, нашу Культуру, нашу Націю! В цьому наша єдність і сила! Лише перемога! Лише незалежна вільна Україна!”, – йдеться у повідомленні.

Що чекає на казино у 2022 році

Правоохоронці розшукують очевидців ДТП