Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Три тонни батончиків від тернополянок – для військових на фронт

Тернопільські волонтерки від початку масштабної війни виготовляють енергетичні батончики для українських захисників. Відправили на передову вже понад три тонни.

“Три тонни батончиків від дівчат із Тернополя поїхало на фронт! Важко цими днями?! Та нас не залякати жодному злу! – йдеться в дописі Світлани Шпилик. – Якщо не знаєте, куди спрямувати свою злість на ворога, скажу вам – у ДІЮ, а не в матюки! Більшість так і зробила, бо зібраних за добу 352 млн. грн «на помсту» це доводять. Ми також долучились, а ще ми попрацювали і маємо РЕЗУЛЬТАТ, яким пишаємось, чергова планка подолана.

Скільки це – три тонни? Чи багато? А ви уявіть, що ящик журавлини, чи родзинок – то 10 кг, ящик чорносливу чи кураги – 5 кг, мішок арахісу – то лиш 25 кг, а тепер уявіть цілу гору ящиків та мішків, які своїми руцями скупили, привезли, затягли у квартиру та дали нам на переробку неймовірні Гап’юки, що від найменшого до найстаршого так чи інакше долучаються! Особлива подяка і шана, моя любов, невтомна Marichka Gapiuk, надихаєш, підтримуєш, мотивуєш, навіть, якщо дуже хочеться знайти причину, щоб відпочити, згадую, яку працю вкладаєш ти, збираю хустку та фартушок і біжу, щоб ти знала, що я завжди поруч і в строю. Кожен, хто долучився одноразово чи долучається щотижня – ви великі МОЛОДЦІ. Ми – великі молодці, бо хлопці чекають, хочуть саме наших батончиків і сподіваються, що нам вистачить сил та натхнення не полишати цю працю, як і їм вистачає сил боротися!
Якщо комусь видається, що наші батончики – то капля в морі, пам‘ятайте, що з тих капель – МОРЕ, в якому захлинається імперія зла!”

Масштабна аварія у Тернополі за участі поліції (ФОТО)

“Згорів будинок та все майно…” На Тернопільщині сталася пожежа