Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Студенти з Тернополя приготували смаколики і вітаміни для військових

Студенти Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя напекли печива та наквасили капусти для наших захисників.

“У кожного свій фронт… І звісно ж, кожен робить те, що вміє найкраще та намагається долучитись до нашої спільної перемоги.
У цей непростий час для рідної неньки України та нашого народу, студенти спеціальності 181 «Харчові технології» Кафедра харчової біотехнології і хімії ТНТУ, факультету інженерії машин, споруд та технологій, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вирішили застосували отримані знання і навички на практиці, та зробити свій, хоч і маленький, але вклад, у нашу спільну перемогу, – повідомила викладачка Анастасія Лялик.
Ми запропонували нашим студентам стати на декілька днів волонтерами, а вони погодились без роздумів.
Результати спільної роботи не змусили себе чекати.
Квашена капуста для зміцнення імунітету та печиво для підняття бойового духу та настрою наших військових.
Від імені студентів та викладачів, перш за все, найбільша подяка ЗСУ, які дають нам можливість жити і працювати. Також хочемо подякувати нашим передовим стейкхолдерам ПП “Агропродсервіс Ярчівці” за надану сировину для виробництва та за підтримку в реалізації проєкту. Спільними кроками у світле майбутнє! Разом до перемоги! Все буде Україна”.

“Чому навколо мене здійняли таку бучу…” Олена Білосюк зняла свою кандидатуру з виборів президента Федерації біатлону України

“Втратив життя під час стримування агресії противника…” Загинув ще один Герой з Тернопільщини