Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Небезпечні місця: де у Тернополі найчастіше трапляються аварії (ВІДЕО)

Від початку 2022 року у Тернополі патрульні зафіксували у місті 74 ДТП за участі пішоходів. У результаті аварій – четверо людей загинули, а 70 отримали травми. Поліцейські розповіли, де найчастіше в Тернополі трапляються ДТП.

Серед небезпечних місць – проспект Злуки, вул.. Івана Мазепи, вул. Торговиця, вул.. Руська, вул.. Тарнавського. ДТП зі смертельними наслідками стались на вул. Київська, вул.. Бережанська, вул.. Микулинецька та Об’їзна.

Зазвичай ДТП за участю пішоходів стаються на дорогах, які мають декілька смуг руху в обох напрямках. У вечірні години пік є більше ризиків потрапити під колеса автівки. Адже водії можуть не побачити людину, яка раптово вибігла на дорогу, або ж почала переходити її вже на червоний сигнал світлофора.

У темну пору доби пішоходам радять бути максимально видимими на дорозі. Для цього варто носити світлий одяг та використовувати світловідбивні елементи – браслети, наліпки. Розміщувати їх потрібно у межах плечей, грудей, на руках і ногах з обох сторін – це найефективніша зона видимості для водіїв. Детальніше – у сюжеті Терену.

“Небо плакало…” На Тернопільщині поховали Героя Івана Щепанівського

Помер багаторічний працівник управління культури і мистецтв міськради