Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині судитимуть правоохоронця, який нетверезий сів за кермо і наробив біди

За даними слідства, начальник районного сектору однієї з філій ДУ «Центр пробації в Тернопільській області» 14 жовтня 2022 року нетверезим сів за кермо технічно справного автомобіля «Renault Megane».

У с. Біла його транспортний засіб спочатку зіткнувся з автомобілем «Toyota Highlander», що рухався по зустрічній смузі, а потім, тікаючи з місця аварії, наїхав на велосипедиста

У стані алкогольного сп’яніння вчинив наїзд на велосипедиста – на Тернопільщині судитимуть правоохоронця.

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно працівника правоохоронного органу, який у селі Біла Чортківського району, керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, наїхав на велосипедиста. Внаслідок ДТП велосипедист отримав  тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч. 1 ст. 286-1 КК України).

Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, начальник районного сектору однієї з філій ДУ «Центр пробації в Тернопільській області» 14 жовтня 2022 року нетверезим сів за кермо технічно справного автомобіля «Renault Megane». У с. Біла його транспортний засіб спочатку зіткнувся з автомобілем «Toyota Highlander», що рухався по зустрічній смузі, а потім, тікаючи з місця аварії, наїхав на велосипедиста.

Внаслідок ДТП велосипедист потрапив до лікарні із численними тілесними ушкодженнями.

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Львові.

Довідково: інкримінована стаття КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Виїхало понад 300 чоловіків: на Тернопільщині незаконно вивозили за кордон військовозобов’язаних чоловіків (ФОТО, ВІДЕО)

У Тернополі тепер поліція сповіщатиме про повітряту тривогу