Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині графік погодинних вимкнень уже не діє

Знову не діють погодинні графіки вимкнень електроенергії.

Про це повідомили у пресслужбі «Тернопільобленерго».

У зв’язку з важкою ситуацією, яка склалася в об’єднаній енергетичній системі України після вчорашніх масованих ракетних обстрілів по енергетичній інфраструктурі країною агресором, ВАТ «Тернопільобленерго» сьогодні продовжує застосовувати екстрені аварійні вимкнення в Тернопільській області.

Графіки погодинних вимкнень сьогодні, 24 листопада, не діють. Це означає, що поки що енергетики не можуть повідомити споживачам точну годину вимкнення та період на який вимикають електропостачання, – йдеться у повідомленні.

У «Тернопільобленерго» черговий раз наголошують, що всі вимкнення електроенергії пов’язанні із критичною ситуацією в енергосистемі України внаслідок ракетних обстрілів. І наразі важливо стабілізувати систему, не допустити хаотичних технологічних порушень.

Тому споживачам варто з розумінням віднестись до даної ситуації та бути готовими до тривалих перерв в електропостачанні. А тим, в кого є електропостачання, потрібно економити по максимуму, адже в нашій країні функціонує об’єднана енергосистема і кожен, економлячи  кВт•год, робить свій внесок у відновлення електромережі країни, – нагадують енергетики.

Проросійська література та мільйони готівки: що знайшла СБУ в храмах УПЦ МП (ФОТО)

У Тернополі поліцейська врятувала життя чоловікові, який хотів звести рахунки з життям