Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Захисниця “Азовсталі” “Пташка” перебуває в Іспанії (ФОТО)

Стартувала нова закордонна поїздка Асоціації родин захисників “Азовсталі” та самих оборонців “Азовсталі” за кордон. Цього разу представниця Асоціації Ольга Андріанова та доброволець-парамедик, захисниця Маріуполя Катерина Поліщук на псевдо “Пташка” вирушили до столиці Іспанії – Мадрида.

Про це йдеться на сторінці Асоціації у Телеграмі.

У рамках візиту члени делегації зустрілися з представництвом Посольства України в Королівстві Іспанія. Катерина Поліщук поділилися з присутніми своїми спогадами про оборону “Азовсталі”. Ольга Андріанова розповіла про діяльність та найвагоміші досягнення Асоціації родин захисників “Азовсталі”, пише Суспільне

Захисниця "Азовсталі" "Пташка" з Тернопільщини перебуває у столиці Іспанії

Біля українського прапора на площі Лесі Українки у Мадриді. Фото: Асоціації родин захисників “Азовсталі”

Окрім цього, на площі Лесі Українки, що розташована біля Посольства, зробили фото коло знакового прапора України. Флагшток заввишки 5 метрів з синьо-жовтим стягом було встановлено на реконструйованій площі за рішенням мера Мадрида Хосе Луїса Мартінеса Альмейди до 250 днів від початку героїчного протистояння України російському вторгненню.

Співробітники Посольства висловили своє захоплення боротьбою героїв “Азовсталі” та їхніх родин і пообіцяли оборонцям Маріуполя подальшу всебічну підтримку та сприяння, йдеться у повідомленні.

12-річний Остап із Бучача став Чемпіоном України з мотокросу (ФОТО)

До 8 років тюрми: молода тернополянка обікрала магазин