Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вкрав ровер зі сходової клітки. Тернопільські поліцейські знайшли злодія

Із заявою про крадіжку велосипеда до тернопільських поліцейських звернулася мешканка масиву Дружба.

Незважаючи на тисячі застережень, тернополяни нехтують елементарними правилами безпеки і втрачають майно. Тернополянка розповіла, що велосипед, вартістю понад 8 тисяч гривень, викрав невідомий. Транспорт вона залишила без нагляду на сходовій клітці багатоповерхівки, чим і скористався злодій, – повідомили в обласній поліції.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився мешканець обласного центру, який в минулому притягувався до відповідальності за скоєння аналогічних крадіжок.

Чужий транспорт злодій продати не встиг, його після завершення усіх слідчих дій повернуть власникам. Зловмиснику оголошено підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 4 статті 185 (крадіжка, учинена в умовах воєнного або надзвичайного стану) КК України. Слідчі дії тривають.

Вкотре нагадуємо: не залишайте без нагляду свій велотранспорт навіть на власному подвір’ї. Вкрасти його насправді справа декількох хвилин. Також наголошуємо: навіть найдорожчий трос не вбереже транспорт від крадіжки, якщо він зберігається на сходовій клітці чи у сушарні.

Діти з війни: у Язлівці допомагають малечі інтегруватись до нових умов

Віталія розшукують від жовтня… Допоможіть знайти!