Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі будуть демонтувати вивіски, які світять в темну пору доби

Лише впродовж одного дня муніципальні інспектори Тернополя виявили понад 30 рекламних вивісок та конструкцій, які мали б бути вимкнені у темну пору з метою економії електроенергії.

Відтак, із суб’єктами господарювання у центральній частині міста, масивах «Сонячний» та «Східний» було проведено профілактичні бесіди.

«З метою дотримання обмежень, у разі виявлення повторних фактів порушення вимог рішення Ради оборони області при Тернопільській ОВА, може бути прийнято рішення про демонтаж вивісок та рекламних конструкцій», – зазначають у міській раді Тернополя.

Відтак, підприємців Тернопільської громади закликають бути свідомими та обмежувати роботу світлових вивісок та додаткове освітлення у темну пору доби.

«Звертаємося до тернополян! Якщо ви помітили освітлення бігбордів, сітілайтів, іншої зовнішньої реклами прохання звертатися в управління муніципальної інспекції за тел.: +38 (067) 447 31 86 та +38 (073) 015 1481 (Viber) або повідомляти на лінію 102», – додаютьу мерії міста.

Тим часом схожі перевірки проводитимуться і надалі. До інформаційних рейдів  щодо обмежень роботи світлових вивісок у темну пору доби залучатимуть працівників управління муніципальної інспекції та поліцейських Тернопільської міської територіальної громади.

Не хотілося вірити, але на жаль…: на Херсонщині загинув воїн із Підволочиська (ФОТО)

Звільняв Херсонщину від окупантів: Тернопільщина втратила молодого Героя (ФОТО)