Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Укрпошта запустила голосування за ескіз новорічно-різдвяної марки (ФОТО)

Поштовий оператор “Укрпошта” оголосила про старт голосування за найкращий ескіз для нової поштової марки під назвою “З Різдвом Христовим та Новим роком!”.

Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

Обрати, як має виглядати новорічна марка, можна серед п’яти ескізів, наведених нижче. Проголосувати можна у коментарях до допису за посиланням, написавши номер ескізу, який сподобався найбільше.

“Наша з вами місія – вибрати ескіз, який зображає омріяний українцями 2023-й та наше сьогодення. Закарбуємо його у пам’яті та на новій поштовій марці”, – підкреслили в “Укрпошті”.

Серед запропонованих варіантів:

Голосування триватиме до 8:00 п’ятниці, 4 листопада.

«Коли в грудні марку побачить весь світ (і вона знову виконає свою місію нагадати про події, які щодня відбуваються в Україні), ви теж будете частинкою цього важливого процесу. Я, звісно, маю свого фаворита, але мої фаворити ще ні разу не втілювались в марки, бо у нас демократична країна та компанія, і саме Ви вирішуєте, який ескіз буде реалізований», – написав Генеральний деректор Укрпошти Ігр Смілянський.

Керівник Укрпошти запропонував декілька хвилин подумати про 2023 рік та обрати марку, яка буде на листах та листівках військовим, родинам і друзям.

«Мені вже дуже цікаво, який малюнок вам відгукнеться найбільше», – зауважив Смілянський.

Шахраї пропонують купити дрова: застереженення для жителів Тернопільщини

Ціни на пальне у листопаді: експерт розповів, до чого готуватися українцям