Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Під час благодійного концерту у Тернополі зібрали понад 100 тисяч гривень на безпілотник для 44-ї бригади

Заслужений артист України Володимир Вермінський провів у Тернополі благодійний концерт. Під час заходу вдалось зібрати 100 тисяч гривень від продажу квитків на придбання безпілотного комплексу «Валькірія» для 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Ще 20 тисяч гривень пожертвувала на безпілотник сім’я з Чикаго, пише Терен.

Безпілотний комплекс “Валькірія” для 44-ї бригади коштує 720 тисяч гривень. Наразі зібрали лише третину від потрібної суми. За словами військових, часу є дуже мало, адже ворог продовжує атакувати. Захисники дякують Володимиру Вермінському та усім небайдужим, які допомагають армії. 

До збору на безпілотник глядачі долучалися і під час концерту, кидаючи кошти у благодійні скриньки. Таким чином вдалося зібрати ще 7 тис. 311 грн. А загалом – 127 тис. 311 грн. Суму Володимир Вермінський вже передав благодійному фонду «Покрова».

Нагадаємо, акція Благодійного фонду «Покрова» зі збору коштів на безпілотник для тернопільської 44-ої бригади триває. Долучатися до придбання “Файного безпілотника” можуть усі охочі.

Детальніше про проект – https://bfpokrova.org/44brigada 

Зробити пожертву онлайн – https://bit.ly/fainiy-bezpilotnik

Масштабна пожежа на Кременеччині: згоріла будівля і купа техніки (ФОТО)

На Тернопільщині відновили погодинне відключення світла: офіційно