Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Повернувся до рідного дому…: Тернопільщина зустріла загиблого Героя (ФОТО)

До рідного дому у с. Цеценівка повернувся Герой – 43-річний захисник Сергій Балагуда. Він загинув 28 жовтня на Донеччині, обороняючи державу від російських окупантів.

Про це повідомили на сторінці Кременецької райдержадміністрації у фейсбуці.

Сергій Балагуда самовіддано став на захист рідної землі та до останнього безстрашно боровся із російським окупантом. Призваний на військову службу під час мобілізації 28 серпня 2022 року, служив стрільцем-санітаром 9-ої парашутно-десантної роти. Загинув Герой від отриманих поранень несумісних з життям 28 жовтня, під час участі в бойових діях поблизу населеного пункту Новосадове Краматорського району Донецької області.

Сергій був товариським, працьовитим і відповідальним. Завжди добрий і люблячий син, чоловік та батько: він з теплотою турбувався про своїх рідних, близьких та друзів.

Зустріли траурний кортеж із тілом полеглого живим коридором, на колінах та зі скорботою на очах. Сотні людей прийшли, щоб віддати шану українському захиснику. На центральному шляху при в’їзді у Шумську громаду священники відправили заупокійний молебень.

Поховання та віддання військових почестей відбудеться у понеділок, 21 листопада, о 10:30 годині у с. Цеценівка Шумської громади Кременецького району.

21 листопада в Шумській громаді оголошено днем жалоби.

Графік відключення електроенергії у Тернополі на 21 листопада

На Тернопільщині судили пенсіонера, який ходунками забив дружину