Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині житель Київщини викрав автомобіль

Підволочиські поліцейські затримали жителя Київської області за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Зловмисник скористався тим, що водій не замкнув авто. Проте далеко заїхати не вдалося – машина зламалася.

До співробітників Підволочиського відділення поліції надійшло повідомлення від 43-річного жителя Скалатської громади про те, що невідома особа викрала його автомобіль. Зі слів чоловіка, він залишив машину на узбіччі дороги поблизу господарства, де робив ремонт. Перебуваючи у будинку, почув, як хтось завів його транспортний засіб. Коли кинувся на вулицю, то автівки вже не було.

Автомобіль власник виявив у несправному стані за декілька кілометрів від місця скоєння злочину. Поліцейські встановили, що до незаконного заволодіння причетний 32-річний житель Київської області.

З’ясувалося, що чоловік наразі тимчасово мешкає на території Скалатської громади. За кермо чужої автівки він сів у нетверезому стані, як пояснив, аби доїхати до сусіднього села, де оселився.

Поліцейські затримали фігуранта в порядку ст.208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Де грати в покер на гроші 2022 року?

У Тернополі на пішохідних переходах збили двох дітей