Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Морпіх Діанов передав частину зібраних йому коштів дітям загиблих героїв “Азовсталі”

Морський піхотинець Михайло Діанов передав частину грошей для дітей, батьки яких полягли, захищаючи Маріуполь. Йде мова про декілька мільйонів гривень.

Ці гроші люди зібрали на лікування захисника Маріуполя. Про своє рішення Михайло Діанов повідомив 17 листопада.

Звільнений з полону морський піхотинець перерахував перші 3 мільйони гривень Асоціації родин захисників “Азовсталі”. Він зауважив, що організацією керують зокрема й самі азовстальці, тож вони знають, яким сім’ям зараз найбільше потрібна допомога.

Михайло також пригадав, що в полоні він та його побратими рахували кожен день, який наближав їх до волі.

“Це був єдиний шлях, як не зійти з розуму та не впасти у відчай, адже ми не знали, скільки ще таких днів буде; проте кожний наступний – був мінус одним днем в полоні, кожний наступний давався все важче. Але я особисто знав, що мене вдома чекає донька. І, дякуючи багатьом людям і кожному з вас, я отримав шанс обійняти її, спілкуватись з нею зараз, бути поруч”, – написав Діанов.

У захисника були кульові поранення в обох ногах та роздроблена кістка правої руки.Після звільнення з полону в Михайла не було 4 сантиметри кістки, тож були необхідні гроші на лікування. Його родина відкрила збір – українці перерахували їм понад 23 мільйони гривень. Згодом звільнений з полону боєць заявив, що вирішив віддати кошти на лікування побратимів. Адже з лікуванням йому допоможе спонсор.

Смертельна ДТП біля Збаража: зіткнулися легківка та вантажівка (ФОТО)

Збита над Києвом російська ракета була з імітатором ядерної боєголовки, – Defence Express