Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Він повернувся… Але йому назавжди буде 26 років”: пам’ять про Героя з Тернопільщини закарбували у граніті (ФОТО)

Днями у Микулинецькій громаді вшанували пам’ять Руслана Романця – військового, що загинув цього року на Луганщині. В с.Різдвяни, звідки родом Герой, встановили меморіальну дошку на його честь.

Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

30 жовтня у с. Різдвяни на подвір’ї школи зібрались жителі села, духовенство, адміністрація громади і старостинського округу, учні та вчителі школи, військові. І дуже хотілося, щоб усі ці люди прийшли з нагоди повернення додому люблячого сина і брата, веселого і життєрадісного хлопця, яким пам’ятають Руслана Романця усі рідні та знайомі. Він повернувся… Але йому назавжди буде 26 років. На стіні його рідної школи закарбувалась гранітна пам’ять як символ відданості, мужності, любові до свого народу і своєї країни, – йдеться у повідомленні.

Руслан Романець народився 19 жовтня 1995 року в с.Різдвяни. Від 2014 року служив за контрактом в 44-ї окремій артилерійській бригаді Збройних сил України. З початком російського вторгнення в Україну 2022 року пішов добровольцем на війну. Загинув 2022 року на Луганщині.

Похований 20 червня 2022 року в родинному селі.

Залишилися мати, сестра.

Рекорд ЗСУ: за 3 хвилини українські воїни збили два ворожих “Алігатори”

У Чорткові чоловік у крамниці обікрав пенсіонерку