Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Аферисти не сплять: четверо жителів Тернопільщини втратили понад 130000 гривень

Більше 130 000 гривень втратило четверо жителів Тернопільщини, які повірили додзвонювачам й як наслідок втратили свої заощадження.

Аферисти діяли за схожою схемою: вони розповідали краянам про те що кошти в небезпеці, й аби їх убезпечити необхідно повірити персональні дані. Двоє громадян так й зробили й згодом виявили відсутність коштів. Чоловік втратив 25900 гривень, а жителька Гусятинщини 35000 гривень. Натомість ще двоє потерпілих так хотіли вберегти свої гроші, що самі того не усвідомлювали за підказками аферистів здійснили транзакції й переказали кошти на рахунки пройдисвітів. Тернополянка успішно позбулася 54212 гривень, а мешканка Копичинець 16000 гривень.

За всіма фактами слідчі внесли відомості про події в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи аби встановити осіб причетних до протиправного.

Поліцейські застерігають жителів краю не довіряти невідомим. Запам’ятайте: працівники фінансових установ ніколи, за жодних обставин не телефонуватимуть своїм клієнтам та не будуть дізнаватись особисту інформацію. Всі дані, якими ви володієте щодо вашого електронного гаманця, є конфіденційними.

На війні загинув молодий медик з Тернопільщини (ФОТО)

На війні загинув 26-річний тернополянин Юрій Стефанишин