Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Наскільки актуальними є біологічно активні добавки?

Підтримувати організм у доброму стані, лікувати наявні хвороби та профілактувати їх появу допомагають лікарські препарати. Однак, окрім ліків, створених доказовою медициною, широкого розповсюдження набули біологічно активні добавки.

Це спеціальні харчові продукти, котрі доповнюють наш добовий раціон. БАДи створюються у величезній кількості, для лікування та профілактики різних органів та систем. Якщо ви зацікавлені у покупці біологічно активних добавок, варто звертати увагу на якість сировини.

MonsterLab

Основні відмінності та переваги БАД

Біологічно активні добавки містять очищені та концентровані вітаміни, мінерали, білки, жири, вуглеводи. Головною перевагою таких товарів є чітке дозування та збалансований склад. Іншими словами ви отримуєте повну гарантію, що приймаючи певну добавку, повністю компенсуєте добову норму потрібної саме вам речовини.

Біологічно активні добавки найчастіше створюються з природних компонентів (витяжки з рослин, водоростей, морської риби). Правильно підібрана продукція забезпечує профілактику небезпечних захворювань, поліпшує стан при уже наявних патологіях та загалом покращує якість життя.

Головною метою прийому біологічно активних добавок є корекція та доповнення раціону, котрий не завжди можна наповнити необхідними нам речовинами. Наприклад, жирні кислоти Омега 3-6-9 містяться в жирній рибі, котру не кожен може собі дозволити куштувати щотижня. Добавки містять очищені жирні кислоти в дозуванні, котре ідеально підходить нашому організму.

Особливості прийому біологічно активних добавок

Бажано підбирати БАД після консультації з лікарем, котрий зорієнтує вас у тому, яких саме речовин не вистачає вашому організму.

Важливо пам’ятати, що БАД це тільки допомога основному лікуванню, ніколи їх не можна застосовувати замість основної терапії. В особливості це стосується гіпертонічної хвороби, цукрового діабету, бронхіальної астми. Також варто проконсультуватися з лікарем з приводу сумісності БАД та ліків, котрі ви приймаєте.

Переваги покупок у магазині MonsterLab

Puritans Pride

У каталозі магазину МонстерЛаб представлені товари від найвідоміших брендів світового рівня. Серед них:

У кожної компанії є свої фірмові відмінності, пріорітетні напрямки. Однак незалежно від бренду, добавки відрізняються високою якістю, відповідністю стандартам екологічної безпеки.

Працівники  магазину проконсультують вас, допоможуть підібрати добавку згідно віку, хворобі та загальним потребам людини. Варто зважати, що добавки для дітей, людей середнього та літнього віку, відрізняються складом та дозуванням. Саме з цієї причини варто ретельно підбирати продукт та запитувати працівників магазину, якщо ви точно не впевнені у виборі.

Кожне замовлення пакується в картонну коробку з еко наповнювачем з кукурудзи, заклеюється паперовим скотчем — так проявляється турбота про довкілля.

Тернополяни можуть повідомляти про вивіски, які попри заборону світяться уночі (ФОТО)

Ціни на яйця і далі будуть зростати?