Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Учні з Гусятина привітали свого вчителя хімії, який захищає Україну

Учні закладу загальної середньої освіти смт Гусятин написали відкритого листа і привітання з Днем захисника України свого вчителя хімії Марцінковського Анатолія Емануїловича, який зараз разом із сином боронить Україну на фронтових рубежах.

“Шановний Анатолію Емануїловичу!
Ніколи б не могли подумати, що писатимемо Вам такого листа… Знаєте, іти добровільно на фронт в наш час – справа дуже відважна. Такими людьми пишається світ. Ви прикладаєте надзвичайних зусиль, щоб наблизити нашу перемогу, і ми дякуємо Вам за це. Дякуємо за можливість далі ходити в рідну школу, жити звичним життям.
Сьогодні важливе свято – День захисника України, і нам так сумно, але водночас так гордо, звертатися до Вас саме в такий день! Ми знаємо Вас як чудового вчителя, та сьогодні зрозуміли, що Ви, до того ж, є справжнім Героєм! Ми бачили, як Ви захоплюєтесь предметом, який викладаєте, та події сьогодення вказують нам на те, наскільки безмежною є і Ваша любов до України! Ми завжди відчували те світло, що є у Вашій душі. Уроки хімії завжди були неймовірно цікавими для кожного з нас! Ви часто розповідали нам різні історії, і ми захоплювалися Вашою мудрістю! Проте, на жаль, сьогодні ми не маємо можливості відвідати Ваші заняття. Ви десь далеко, зі зброєю в руках та вірою в серці, захищаєте наш спокій. І поки ми можемо спокійно засинати вдома, Ви у гарячих точках бережете наш тихий сон! Але ми щиро віримо, що після перемоги почуємо ще не одну Вашу історію. Гордимося! Молимося!
Насправді не вистачить слів, щоб описати нашу подяку Вам! Хочеться сказати одне – Ви є для нас величезним прикладом сили духу та патріотизму! Ваші вчинки змушують нас замислитись над тим, якою ціною Ви боретесь за наше мирне та вільне життя! Всі учні школи бажають Вам міцного здоров’я та незламної віри! Ми всі молимося за Вас, віримо у близьку перемогу України! Дякуємо Вам за те, що захищаєте нас. Бережіть себе та якнайшвидше повертайтеся додому. З нетерпінням чекаємо Вас у школі, та Ваші уроки!
З Днем захисника України! Ми пишаємося тим, що наш вчитель – справжній Герой! З Богом! Слава Україні! Героям слава!”.

На Тернопільщині за ухилення від мобілізації уже розпочали 94 кримінальні провадження

Покрови Пресвятої Богородиці: значення, традиції, народні прикмети