Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Жителі Чорткова попрощались із загиблим Героєм Сергієм (ФОТО)

На Тернопільщині поховали 42-річного Сергія Жолондека.

Жителі Чорткова попрощались із загиблим на російсько-українській Героєм Жолондеком Сергієм. Про це повідомили на сторінці Чортківської міської ради.

Йому було лише 42, попереду чекали ще багато цікавих та щасливих років життя… Багато планів, мрій, сподівань, котрі перекреслила цинічна, підла та безжальна війна московської імперії проти мирної України, – йдеться в повідомленні.

Сергій Жолондек народився у багатодітній сім’ї — усього їх було шестеро. Його старший брат пішов захищати Україну від російських загарбників ще на початку війни вісім років тому. Під час бойових дій отримав контузію, через яку згодом загинув. Тож Сергій пішов стопами брата боронити Україну вже з початком повномасштабного вторгнення.

Був призваний на військову службу під час мобілізації 18 липня цього року. Служив стрільцем 9 парашутно-десантної роти 3 парашутно-десантного батальйону.

Загинув Герой 2 жовтня від отриманих поранень, несумісних з життям, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Ямполівка Краматорського району Донецької області. У воїна залишились батьки, дружина, син, брати та сестри.

В Україні обмежили виплату допомоги по безробіттю

Рада оборони Тернопільщини рекомендує скасувати всі масові заходи до кінця тижня