Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Дмитро Підручний побореться за посаду президента

Український біатлоніст, наш земляк Дмитро Підручний заявив, що буде подавати свою кандидатуру на посаду президента Федерації біатлону України. Конференцію з обрання призначено на 14 листопада.

“Хочу висловити свою позицію щодо подій, які відбуваються в федерації біатлону. А точніше про Конференцію, призначену на 14 листопада, – написав у Фейсбуці спортсмен.

Але спочатку невеличка передісторія.
Все почалося в квітні цього року, коли діючий статутний орган федерації Президія вирішила не проводити чергову Конференцію у травні. На цій Конференції повинні були відбутися перевибори Президента ФБУ, а Президія відклала її до завершення воєнного стану. Знайшлося декілька причин: військовий стан та припинення роботи державних реєстрів . З цим рішенням змирилися і члени ФБУ, і спортсмени, і тренери, і біатлонна родина.

За тиждень до початку зимового сезону 2022/23, в розпал підготовчого процесу спортсменів та надзавантаження тренерів, які можуть бути делеговані від осередків, скликається Конференція. Я не збираюсь коментувати, що заставило Президію переглянути своє рішення через 5 місяців…

Я так само, як і у квітні цього року, маю намір взяти участь у виборах на посаду Президента ФБУ. Цей намір зміцнів за останні шість місяців так само, як зміцніла моя команда, в яку входять кваліфіковані та небайдужі до біатлону люди. Так само зміцнів і я, бо набрався розуміння напрямків розвитку та необхідності перезавантаження українського біатлону”.

До «Водної арени» знищили дорогу: хто винен? (ФОТО, ВІДЕО)

На Тернопільщині розшукують чоловіка, який пропав безвісти (ФОТО)