Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Для промислових об’єктів Тернопільщини введено обмежене споживання енергії. Подробиці

У зв’язку з виникненням дефіциту електричної енергії через пошкодження енергетичної інфраструктури України внаслідок російської агресії (блоків АЕС, ТЕС та ТЕЦ) і зниження температури навколишнього середовища у регіонах вводяться графіки обмеження споживання.

На виконання термінової факсограми НЕК «Укренерго», в Тернопільській області 25 жовтня 2022 р. з 07:00 год. до 22:00 год. введено в дію графіки обмеження споживання електричної енергії (ГОЕ) по п’яту чергу для групи споживачів «Промисловість». З 08:35 год. до 22:00 год. введено в дію графік обмеження споживання електричної потужності (ГОП) для групи споживачів «Промисловість» по п’яту чергу.
Всі юридичні споживачі, які внесені до графіку — повідомлені про ситуацію та повинні виконати доведені обсяги зниження.
Такі обмеження електроенергії є тимчасовими, впроваджуються у взаємодії з диспетчерами НЕК «Укренерго», спрямовані на збалансування енергосистеми.
На даний час обмеження електроенергії для побутових споживачі не включено в графіки обмеження.
У разі настання будь-яких змін у роботі розподільної мережі Тернопільської області, що буде вимагати застосування графіків обмеження електроенергії для побутових споживачів області, ВАТ «Тернопільобленерго» буде про це оперативно інформувати.
Енергетики наполегливо просять, з 07:00 до 23:00 год., обмежити використання потужних електроприладів: електроопалення, бойлерів, пральних та посудомийних машин тощо.

Першими опалення в Тернополі запустили для дитячих садків

На Тернопільщині уже 800 населених пунктів без електрики