Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Іноді опускаються руки, але гляну в оченята сина – з’являється надія”

18-річний Сашко Олійник із Тернополя потребує допомоги на лікування. З проханням про підтримку до небайдужих звернулася його мати пані Марія.

“Дорогі друзі й усі небайдужі люди. Звертаюся до Вас по допомогу! Діти – це найдорожче, що є у батьків. Мій син, якому уже виповнилось 18 років, дуже хоче бігати і стрибати самостійно, але його хвороба поки не дозволяє цього, – написала у Фейсбуці мати хлопця Марія Олійник.

У Сашуні дитячий церебральний параліч, затримка мовного розвитку, тетрапараз, судоми. Сам не ходить,не сидить, потребує постійного догляду. Кожна реабілітація наближає Сашка ще на один крок до одужання. Вже надто багато пройдено, досягнуті результати. Найголовніше – не зупинятися. На жаль, окрім Клініки Козявкіна, що у Трускавці, через судоми ніхто не хоче лікувати. А синочку необхідно закріплювати і розвивати досягнуті результати, у нього попереду головне – зробити перші самостійні кроки, почати ходити та говорити. А курси інтенсивної реабілітації – це ще один крок до цієї мрії. І щоб його зробити, Сашкові потрібна допомога! Ось вже …. років триває наша важка праця, іноді просто опускаються руки і покидають сили, але варто поглянути в оченята синочку і з’являється надія і нові сили… Кожен новий рух для нас – велика перемога і радість! Як кожна мати прошу Вас не залишатися байдужими і допомогти моєму синові перемогти хворобу і мати право на повноцінне життя. Подайте руку допомоги Сашкові, який завдяки Вашій підтримці зможе мати шанс на повноцінне життя”.

Цвіт нації: на війні загинув 19-річний тернополянин Віталій (ФОТО)

У Тернополі шукають нового головного лікаря «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»