Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Смертельна аварія у Тернополі: водій збив на смерть жінку (ФОТО)

52-річну жінку на смерть збив водій автомобіля Mazda у Тернополі 19 жовтня.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Трагедія сталася близько 19:40 на вулиці Київській. Жінка переходила проїжджу частину дороги. Від отриманих травм вона померла на місці. У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Він стверджує, що не помітив пішохода. Даний факт слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Того ж вечора на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече під колеса автомобіля Volkswagen, неподалік села Плебанівка потрапив 47-річний чоловік. За попередньою інформацією, пішохід у невстановленому місці раптово вийшов на дорогу з задньої частини автопотяга. Водій не встиг вчасно загальмувати. Потерпілого з травмами госпіталізували до лікарні.

Відключення зовнішнього освітлення по місту та вздовж трас – вимога часу у зв’язку з війною. Проте це, часто-густо, стає причиною дорожньо-транспортних пригод. Погана видимість на дорозі, погіршення погодніх умов та пішоходи, які не носять світловідбивачих предметів, призводить до травмувань та навіть летальних випадків. Поліцейські звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними. У темну пору доби, не важливо чи на проїжджій частині дороги ви чи на тротуарі, одягати на одяг та сумки світловідбиваючі елементи. Станьте видимими у темну пору доби і це може врятувати вам здоров’я та життя, – кажуть правоохоронці.

У понеділок в школу: у Тернополі перенесли осінні канікули

У Почаєві переселенець побив 12-річну дитину (ВІДЕО)