Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Саундбари Samsung — це якісне, глибоке та об’ємне звучання аудіоконтенту

Саундбари сьогодні стали чудовою альтернативою домашнім кінотеатрам. Вони займають малий простір у приміщенні, забезпечують якісне прослуховування аудіофайлів, видаючи чистий та об’ємний звук оптимальної гучності.

Samsung HW-M4500

Саундбари Samsung — це компактні акустичні системи, які представлені у вигляді звукових панелей. У їхній монолітний корпус укладені всі необхідні елементи та функції, за рахунок яких можна насолодитися якісним звучанням улюблених треком та кінофільмів. Встановлення великої кількості громіздких стовпчиків у вашому будинку більше не знадобиться, якщо у вас є саундбар.

Які типи саундбарів бренду Samsung, як вони влаштовані, як використовуються?

В даний час виробники різних торгових марок випускають два типи акустики:

  1. Активний — безпосередньо підключається до інших пристроїв за допомогою кабелю.
  2. Пасивний — підключення до інших пристроїв можливе через AV-ресивер.

Щоб краще розуміти, що є саундбаром, важливо розуміти, як він влаштований і з яких елементів складається. Конструкція саундбарів Samsung, як і деякі їх аналоги інших брендів, включає три важливі компоненти:

  • комплект динаміків;
  • програвач;
  • аудіо процесор, який відповідає за якість звуку.

Звукові панелі бренду Samsung візуально привабливі. Це універсальні аудіопристрої, які успішно функціонують у тандемі з багатьма девайсами, будь то програвач, телевізор або домашній кінотеатр. Також пристрій здатний відтворювати відеофайли, будучи підключеним до флеш-накопичувача.

Максимально звукові панелі можуть мати у своїй конструкції не більше 16 динаміків, розташованих у певній конфігурації та під різним кутом. Також в конструкцію саундбару входить басова колонка, яка використовується як сабвуфер. Експлуатація саундбарів Samsung досить проста та зручна, здійснюється за рахунок пульта дистанційного керування (ДУ), що входить до комплекту.

Звукова панель Samsung — ключ до гармонійного звучання будь-яких музичних треків та фільмів

Колонки акустичні Samsung HW-MS650/RU

Компанія Samsung є одним із ключових лідерів, які протягом 14 років постачають на світовий ринок якісних телевізорів. Сьогодні вона займає такі ж лідируючі позиції щодо поставок саундбарів Samsung. Звукові панелі цього виробника здатні забезпечити максимально об’ємний та чистий звук, необхідний для комфортного перегляду кінофільмів на домашньому кінотеатрі, під час прослуховування музики та інших домашніх розваг.

Максимальну оптимізацію звуку саундбари Samsung забезпечують за рахунок інноваційних технологій, запропонованих виробником. Синхронізація звуків саундбарів Samsung та динаміків ТБ ідеально налагоджена за гучністю сигналу та за часом. Бажання досягти чіткої синхронізації між цими пристроями лягло в основу розробки ідеї Q-Symphony, за допомогою якої цю проблему вирішили цілком успішно.

Якими перевагами характеризуються санудбари Samsung?

У новому модельному ряді саундбарів Samsung роль кожного динаміка чітко розмежована, що тільки збільшило глибину та об’єм звучання:

  • Основні звуки (діалоги та голоси людей) відтворюються звуковою панеллю;
  • Відтворення фонових ефектів надається окремій групі динаміків.

У результаті підключені девайси, не створюючи перешкод, забезпечують глибокий, об’ємний звук, він падає з різних напрямків, створюючи для людини ефект його реальної присутності в сюжеті, що відбувається на екрані телевізора.

Купити саундбар Samsung за доступною ціною в Києві та інших містах та населених пунктах України ви можете прямо зараз на сайті https://showtime.ua/ в інтернет-магазині компанії Showtime — найкращому з вітчизняних продавців якісної та надійної аудіо-/відеотехніки.

Поворот у забороненому місці став причиною аварії у Тернополі (ФОТО)

Жінка зі Збаража втратила в інтернеті 30000 грн: що сталося