Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

П’ять років тюрми жінці з Борщівщини – за крадіжку шуруповерта

Фото ілюстративне.

Наприкінці вересня Борщівський районний суд виніс вирок мешканці села Королівка Борщівської громади за обвинувачення в крадіжці шуруповерта.

Суд призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі, але враховуючи позитивну характеристику жінки, пом`якшуючі обставини, вирішив, що виправлення зловмисниці можливе без ізоляції від суспільства. Звільнив від відбування покарання, визначивши іспитовий термін на один рік.

З вироку суду відомо про обставини крадіжки. 3 червня 2022-го близько 16:00 год. жінка, перебуваючи біля магазину «СООР» у Борщеві, побачила на лавці шуруповерт торгової марки «STARTPRO» (модель «SCD-18»). У неї виник умисел таємного його викрадення. Вважаючи, що за її діями ніхто не спостерігає, викрала шуруповерт, який вартує 1045 грн 29 коп.

Умисні дії жінки кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна вчинене в умовах воєнного стану.

В судовому засіданні обвинувачувана повністю визнала свою вину у вчиненні інкримінованого їй кримінального правопорушення.

 

Душа болить, такий ще молодий: Тернопільщина прощається із Героєм Михайлом (ФОТО)

У школах Тернопільщини навчатимуть, як поводитись у надзвичайних ситуаціях