Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Пройшов не одне коло пекла…” Військовий з Тернопільщини потребує допомоги

Фото ілюстративне.

Мешканці Великобірківської громади збирають кошти на лікування пораненого захисника Василя Сентика.

“Шановні мешканці Великобірківської громади та просто люди доброї волі!
Звертаємося до Вас із проханням допомогти в зборі коштів на лікування уродженця Великих Бірок, важко пораненого військовослужбовця Василя Сентика. 23 травня ворожий осколок травмував бійця, який від початку повномасштабного вторгнення ворожих військ на територію України захищав нас у лавах ЗСУ, – написали на сторінці громади.
Будь ласка, не будьте байдужими. Нашої допомоги потребує 46-річний батько двох дітей, наш Герой, який, не задумуючись, пішов захищати свою країну й усіх нас.

Від весни Василь перебуває в лікарні. Переніс ряд операцій. Пройшов не одне коло пекла, проте він — сильний, справжній воїн, він — наш ГЕРОЙ, який не здається, бореться за своє життя, і попри стан свого здоров’я, вже задумується про повернення в ряди ЗСУ.
Рідні Василя досі намагались самотужки знаходити ресурси на лікування сина, проте час минає, кошти закінчуються, а лікування ще триватиме чималий період. Тож просимо усіх небайдужих допомогти зібрати кошти на лікування Василя Сентика і цим хоч трошки підтримати родину захисника.

Давайте разом допоможемо сім’ї важко пораненого бійця!
Кожна гривня для нього зараз цінна. Вдячність його серця — безмежна. Знаємо, що Господь із великою любов’ю ставиться до милосердя, тож нехай розположить наші серця до доброї справи.
Дякуємо кожному із вас!”
Номер картки дружини
Приват Банк:
5168 7450 1804 5762
Сентик Оксана Михайлівна

Шістьом військовослужбовцям з Тернополя присвоєно звання «Почесний громадянин міста Тернополя» посмертно

Сергій Бабкін присвятив пісню “Пташці” з Азова (ВІДЕО)