Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Мій син – кіборг”. Матір написала книгу про кіборга Івана Вітишина

Днями вийшла з друку книга “Мій син – кіборг”, яку написала мати загиблого кіборга Івана Вітишина з Великої Березовиці, що біля Тернополя.

“Дорогий мій сину, нарешті вийшли тиражем наші книги! Твій живий пам’ятник, який ми зможемо передавати з рук у руки. Згадувати, молитися, пам’ятати… Просто пам’ятати! Вісім років тому я будувала пам’ятник гранітний.Старалася вкласти в нього всі символи, щоб увіковічнити пам’ять про тебе: міцний граніт, як символ вічності; розірване серце з хрестом посередині на гранітній плиті, як символ невимовного болю і розпуки безповоротного становища і білий голуб миру біля підніжжя твого і мого розірвано серця, як символ нашої згоди з сповненням Божої волі, – написала пані Марія у Фейсбуці

Скільки є людей, стільки думок.Кожен має право мати свою думку про всі прожиті дні твого життя. А я хотіла, щоб всі знали правду про чистоту твоєї душі, твоїх думок, про мудрість і розважливість твоїх вчинків… Ще в ті перші дні нашої розлуки я постановила собі розказувати всім багато про тебе і тоді вже мала твердий намір про написання цієї книжки. Пройшло майже вісім років, коли мені вистачило сили цю мрію здійснити. Завдяки фінансовій підтримці добрих людей, втілити її у життя. ” МІЙ СИН- КІБОРГ”- книжка про ціну життя і смерті, про ціну миру і перемоги…З вірою у Перемогу! Україна була, є і буде!”

Масові обстріли України: жителів Тернопільщини просять залишатися в укриттях

“Загинули двоє людей, а водій – на волі…” – крик душі матері про аварію на Тернопільщині