Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Звільнений з полону Михайло Діанов віддав на лікування побратимів понад 23 мільйони

Звільнений з полону тернополянин Михайло Діанов вирішив віддати усі перераховані йому українцями гроші на лікування побратимів.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Друзі, усі ваші донати передаю на лікування побратимам! – написав Михайло Діанов. – Ваші донати були не лише турботою – це ще й велика відповідальність. Вони мають знайти правильне і чесне застосування.

З перших днів звільнення чоловік отримав надзвичайну турботу співвітчизників, увагу журналістів і багатьох бажаючих допомогти. Він отримав колосальну суму допомоги від простих громадян. Загалом 23 млн 430 тис. грн.

Я планував їх витратити на лікування. Однак, як я вже казав раніше, Рінат Ахметов і футбольний клуб «Шахтар» вирішили допомогти мені з лікуванням, з пошуком найкращих лікарів за кордоном, з підготовкою документів. Це дає мені надію, що в мене знову буде повноцінна права рука, – поділився Михайло. – Я знаю, що мені пощастило більше, ніж багатьом хлопцям. Мене впізнають, допомогти мені відгукнулось так багато людей. І тепер я маю шанс повернути собі здорову руку. Я мрію про те, що так само я зможу допомогти й іншим хлопцям. Моя головна мета, щоб ампутацій було менше, а ветеранів зі здоровими кінцівками – більше.

Тож військовий вирішив спрямувати всі зібрані кошти своїм побратимам. Михайло обіцяє розказати про кожного, кому буде надана допомога, і підготує повний звіт використання грошей.

Помітно нервував: у Тернополі виявили чоловіка, який був у розшуку (ФОТО)

Аварія на Тернопільщині: водій збив жінку, потерпіла померла у лікарні (ФОТО)