Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Двічі вистрелив по колесах Audi Q5: на Тернопільщині затримали водія Toyota Land Cruiser

Хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї інкримінують тернопільські правоохоронці жителю Київської області. 

Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

У чергову частину відділу поліції №1 Бережан із заявою звернувся уродженець Львівської області. Чоловік розповів, що 16 жовтня, близько 21:20 він припаркувався в одному із сіл району. З автівки не виходив ні він, ні пасажири.

В цей час до його транспортного засобу під’їхав автомобіль марки Toyota Land Cruiser. З нього вийшло двоє чоловіків, які почали кричати, що його авто їм заважає. Після цього один із них повернувся до позашляховика, витягнув з нього мисливську рушницю і двічі вистрелив по передніх колесах Audi Q5. Після цього невідомі поїхали.

Поліцейські встановили місцеперебування стрілка. Ним виявився 42-річний киянин. У скоєному він зізнався. Каже, що перебував у стані алкогольного сп’яніння. Дозвіл на рушницю має, але зброю правоохоронці вилучили та звернулися до суду щодо її арешту.

Даний факт слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

На Херсонщині загинув 23-річний солдат з Тернопільщини Михайло Семенюк (ФОТО)

Люблячий син, турботливий бaтько: війна забрала життя ще одного жителя Тернопільщини (ФОТО)