Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Володимир Вермінський проведе концерт, щоб зібрати кошти на безпілотник для ЗСУ

4 листопада о 18:30 у Тернопільському драмтеатрі відбудеться благодійний концерт “Єдина Країна – єдина сім’я!” заслуженого артиста України Володимира Вермінського та  гурту Wincent.

Володимир Вермінський проведе благодійний концерт, щоб зібрати кошти на безпілотник для 44-ої окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.

“Спільно із Благодійним фондом “Покрова” збираємо кошти на безпілотник для 44-ої артилерійської бригади. Безпілотник – це “очі” військових, які допомагають їм бачити, де ховається ворог і знищувати його, – каже Володимир Вермінський. – Від початку масштабного вторгнення росії на територію України, у вільний від роботи час я займаюся волонтерством для ЗСУ. Оскільки на безпілотник потрібна чимала сума, то я вирішив допомогти зі збором, провівши благодійний концерт. Увесь дохід передамо на придбання безпілотника.
Щиро запрошую краян на концерт! Прозвучать найкращі авторські пісні з альбому “Відлуння криївки”, а також нові композиції. Назва “Єдина Країна – єдина сім’я” – це рядки “Маршу нескорених”, який я написав у березні цього року під впливом подій у нашій країні. У програмі поруч із творами патріотичної тематики будуть балади, рок-композиції, пісні про кохання. Глядачі зможуть хоч трохи відволіктися від щоденних реалій війни, відігнати депресію і тривогу, а разом із тим – зробити добру справу задля перемоги ЗСУ”.

Придбати квитки можна в касі ПК “Березіль” або за посиланням: https://ternopol.karabas.com/ua/volodimir-verminskij

Детальна інформація за телефоном: 0988200311.

Кохання, що зародилось на фронті. Зворушлива історія в тернопільській бригаді

“В окопах невіруючих нема…”. Капелани з Тернопільщини їздять на передову(ВІДЕО)