Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Радій, живи, але готуйся до війни, щоб перемогти

На відео – Марїнка, Донецької області і колись красивий центр міста. Його знищили російські окупанти своїми танками, літаками і гарматами.

Я перебував там в 2016 і 2017 році. Я знаходився в Марїнці у 2019 році і тепер не впізнаю, красивого місцевого парку, адміністративних будівель…
Російські окупанти в більшості своїй воюють неохоче. Вони знищують все живе: мінами, снарядами, ракетами. Їхня жива сила в рази слабша наших воїнів.
Але цих потвор не можна – недооцінювати!!!
Тому, я чесно не розумію насмішок українців про триста тисяч мобілізованих московських виродків.
Це означає, що нас чекає затяжна війна і на жаль – втрати. Як ви думаєте, від чого загинули тисячі наших воїнів, якщо всі рускі – наркомани і алкоголіки?
Я втратив друзів і побратимів, які були вбиті російськими окупантами, тому мені не смішно від жартів про “триста тисяч чорних мішків”!
Після новини про мобілізацію російських виродків – я почав ще більше готуватися до довготривалої війни.
Попереду холодна осінь, зима, українським воїнам потрібні автомобілі, шини на автомобілі, коптери, елементарні буржуйки, тепле взуття і форма.
Хлопці тратять свої кошти на своє забезпечення, але тим, хто перебуває на передовій, цього просто не вистачає. Тому їм потрібна допомога наша.
Радіймо нашим перемогам, проте не втрачайте здорового глузду. Нам потрібно бути одним цілим з воїнами, тільки тоді, ми переможемо.
Михайло Ухман, блог на Цензор.нет

Тернополяни відзначили 150-річницю з Дня народження відомої землячки (ФОТО)

Мар’яна вагітна: з полону повернули колишню випускницю Тернопільського медуніверситету (ФОТО)