Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин, який стріляв по дітях, сидітиме 7 років – рішення апеляційного суду

Сьогодні, 14 вересня, Тернопільський апеляційний суд розглянув скаргу на вирок суду першої інстанції щодо резонансної справи про стрілянину по дітях.

Тернополянин Валерій Устинов, який торік поранив двох дітей на спортивному майданчику, сидітиме 7 років за ґратами. Тернопільський апеляційний суд підтримав позицію прокурора щодо призначення покарання – 7 років позбавлення волі стрільцеві, що поранив 2 дітей на спортивному майданчику у Тернополі (ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 121 КК України).
Прокурор довів у суді, що саме обвинувачений вистрілив із рушниці у хлопчика, який 21 січня 2021 року отримав множинні тілесні ушкодження під час прогулянки, – повідомила пресслужба. – Лікарі, прооперувавши 11-річну дитину, витягли з її тіла близько 40 дробинок. Згодом правоохоронці виявили ще одного постраждалого – 8-річного хлопчика, з щоки якого теж вийняли дріб з мисливської рушниці. Суд апеляційної інстанції залишив у силі вирок Тернопільського міськрайонного суду, не задоволивши апеляційну скаргу обвинуваченого про пом’якшення йому покарання. Вирок вступив у законну силу.

Він мене годину “вигулуював”: тернополянин спіймав коропа вагою понад 11 кг (ФОТО)

Увесь Чортків зустрічав на колінах загиблого Василя Мармуса