Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Доставка з магазину Carter’s в Україну

Компанія Carter’s відома як виробник одягу, подарунків та аксесуарів для дітей. Її продукція відрізняється високою якістю та надійністю, завжди має стильний, привабливий вигляд. Має великий попит серед батьків усього світу. У магазинах бренду представлено все, що потрібно дитині на різних етапах життя. Це щоденні речі, одяг для сну, спорту, свята. У каталозі є взуття та аксесуари для дітей до 12 років.

Асортименти Carter’s постійно поповнюються новими товарами. Лінійка розмірів дуже широка, можна знайти і дуже великі чи маленькі, яких майже немає у нашій країні. Компанія має власний інтернет-магазин. Там замовляють покупці з усього світу. Українські банківські картки теж беруть для оплати. Але замовляти безпосередньо незручно, доведеться чекати надто довго. Набагато простіше скористатися за допомогою компанії EasyXpress.

Як замовити  доставку з Carter’s

В інтернет-магазині компанії постійно діють знижки, регулярно проводяться розпродажі. Це зручно для економних покупців, які бажають платити менше за одяг найвищої якості. Всі речі виготовлені з міцних, гіпоалергенних тканин. Кольори та малюнки не стираються, залишаючись такими ж яскравими та красивими при постійному, активному носінні.

Якщо потрібна продукція Carters, доставка в Україну за зручним та простим алгоритмом робиться тут https://easyxpress.com.ua/content/carters.

Пересилання через EasyXpress відбувається за таким алгоритмом:

  • Реєстрація на сайті. При цьому користувачеві надається поштова адреса в американському безподатковому штаті Делавер. Його потрібно буде використовувати під час усіх покупок, у тому числі на сайтах, де немає доставки в Україну;
  • вибір та замовлення відповідного одягу, взуття. Асортимент дуже великий, тому на покупку можна витратити багато часу;
  • оформлення замовлення на веб-сайті. Після отримання номера посилки його необхідно зареєструвати в особистому кабінеті;
  • отримання посилки фахівцями компанії в офісі США. Далі вона вирушає на поштову адресу клієнта в Україні.

Статус відправлення завжди доступний в особистому кабінеті. Відстежувати його можна цілодобово. Після прибуття в Україну посилку доставить кур’єр до дверей будинку покупця. Не доведеться стояти у черзі чи добиратися до поштового відділення.

Ковід на Тернопільщині: 510 випадків за добу, одна жінка померла

Агонія агресора: росія оголосила часткову мобілізацію