Дорога всіяна сльозами: на Тернопільщині попрощалися із 28-річним Ярославом (ВІДЕО)

Тіло захисника України Ярослава Качуровського зустріли на малій Батьківщині. Першими живим коридором на колінах зустріли Героя у Великих Гаях.

Захисникові Ярославу Качуровському було 28 років. Він пішов захищати рідну землю після повномасштабного вторгнення російських військ. Загинув 6 вересня біля Балаклії на Харківщині.

Після молитви тіло Ярослава Качуровського повезли до рідного села Прошової. Дорогою зупинялися у кожному селі громади — Кип‘ячка, Товстолуг, Білоскірка, Грабовець, Баворів, Смолянка, Скоморохи. Всі охочі могли помолитися за захисника, подякувати за те, що не побоявся і пішов захищати країну від російського ворога, висловити співчуття рідним. Дорога додому Ярослава Качуровського була всіяна зірваним цвітом і сльозами людей, повідомляє Тернопіль 1.

У рідному селі героя зустріли теж на колінах. А далі разом із Ярославом односельчани йшли пішки до рідної домівки. Тут священник провів панахиду.

Ярослав Качуровський ніколи не нарікав. Був щирою і позитивною людиною. Веселий задирака, із посмішкою, згадують однокласники.

У Ярослава Качуровського залишилась дружина, донька, батьки, брат. Сумують за героєм рідні, друзі, громада. Низький уклін захисникові, який ціною власного життя захищав Україну, вічна пам’ять Герою.

Віталій Чемерис

This website uses cookies.