Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Бережанах дитина на тротуарі впала у яму, яку викопали і залишили комунальники (ФОТО)

Комунальники рік тому у Бережанах вирили яму на тротуарі і залишили.

Про прикрий випадок у мережі Фейсбук написала місцева жителька Наталя Дмитрієва. Жінка розповіла, що десь рік тому комунальні служби вирили яму під новий стовп, однак там виявилася труба. Яма стала не потрібною, тож її так і залишили. Вирили її просто посеред тротуару. Тож з тих пір щодня чимало людей, надто дітей, котрі тією дорогою ходять в садочок, ризикують власним здоров’ям.

“Небезпека!!! Обережно яма!!! З такими словами кожного дня ходимо в садочок і з нього. Але нажаль таки сталася біда (дякувати Богу все обійшлося), дитина таки впала в ту яму. Сталося це у вівторок, коли поверталися з садочку. Я везла візочок з малюком попереду, а дочка йшла позаду і ми розмовляли. От я минула ту злощасну яму, зупинила візок, обернулася повторити фразу ”обережно яма” і встигла промовити тільки перше слово, як побачила, що доня ставить ногу дуже близько до краю. Дякувати Богу я її встигла зловити за руку (хотіла відвезти в бік) і тут бачу, що нога сповзає в ту яму, я її встигла зловити в момент падіння за іншу руку і так дитина зависла в моїх руках і зачепившись ногами за виступ (інакше все закінчилося б печально). Провалилася вона десь +- по груди. Тепер дитина три дні боїться іти в садочок по тій ділянці дороги. Сталося це на вулиці Червона.

Ще рік чи більше тому там міняли стовпи електричні, і от на одній ділянці вирили яму під новий стовп, а там труба… І вирішили її лишити як є, а стовп поставили в іншому місці. Зараз ще й заросло все біля тої ями, що вона вже і не така помітна як була.

От хто повинен засипати ту яму, поки ще ніхто не вбився??? Хто відповідальний?! Чому ресівці вирили її і не засипали, хіба це не їх обов’язок?”, – написала жінка.

“Тиша, багато зелені та привітні люди”, – фітнес-тренерка з Миколаєва про життя в Тернополі

ДТП на Тернопільщині: 15-річний юнак на мотоциклі зіткнувся із “Шкодою” (ФОТО)