Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Першою зламала стереотипи”. Тернополянка здобула незвичну професію(фото)

7 вересня в навчальному пункті аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Тернопільської області відбувся черговий випуск.

Навчання тривало з 16 серпня до 7 вересня, відповідно до спеціально розробленої програми, – повідомили на сторінці Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Слухачі пройшли спеціальну підготовку та здобули знання з організації діяльності підрозділів оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, охорони праці, домедичної та психологічної підготовки. Після завершення навчання та успішного складання іспитів, випускникам, урочисто вручили свідоцтво загальнодержавного зразка про закінчення курсу професійно-технічного навчання з отриманням робітничої професії «Машиніст насосних установок пожежно-рятувального транспортного засобу». Кращих нагородили подяками.
Здобуті знання та навички стануть, тепер вже рятувальникам, в пригоді під час практичної роботи в пожежно-рятувальних підрозділах, при вирішенні найрізноманітніших службових завдань, проведення рятування людей під час ліквідації наслідків різного роду надзвичайних ситуацій.
Приємно зазначити, що серед цьогорічних випускників є Ольга Стецик, жінка, що першою зламала стереотипи та здобула професію, яка до цього вважалась суто чоловічою. Побажаємо їй та її колегам з честю виконувати свій почесний обов’язок та надійно захищати людей і їхнє майно від наслідків надзвичайних подій та ситуацій.

Збаражчина плаче: на війні загинув Олексій Піпаш (ФОТО)

9 років тюрми: судили водія, що скоїв смертельну аварія у Тернополі