Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Думаю, що вже можна”: Львівські десантники за два дні пройшли понад 150 км в тилу противника

Воїни-десантники 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України за два дні пройшли більше як 150 км в тилу ворога і дійшли до Осколу.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив старший лейтенант “вісімдесятки” Максим Бугель, передає “Еспресо.Захід“.

“Думаю, що вже можна. Після того як 6 вересня, 25-та та 92-га бригади пробили коридор, ми пішли в рейд. За два дні ми пройшли більше як 150 км в тилу противника. По маршруту висування робили засідки знищуючи живу силу та техніку противника і на ранок 8 вересня вийшли до с. Сенькове. Після чого продовжили успішне виконання поставлених завдань”, – розповів військовий.

Довідково. 80-та окрема десантно-штурмова бригада – військове з’єднання у складі Десантно-штурмових військ ЗСУ. Навесні 2014 року серед перших була піднята для відбиття російської агресії, підрозділи були направлені на північно-східні кордони України. Військовослужбовці бригади взяли участь у першому бою війни на Донбасі – 13 квітня 2014 року під Семенівкою, згодом вони брали участь у боях за Слов’янськ. Із 2016 року бригада була переформована на десантно-штурмову і отримала танковий підрозділ.

У Тернополі водій вантажівки зачепив легківку і втік (ФОТО)

У Тернополі померла відома солістка