Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Валерій Залужний був старостою на весіллі у Києві

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний вчора був старостою на весіллі у військовослужбовця в Києві. Попри надважливі та відповідальні службові обов’язки він знаходить час і на житейські справи. На цьому весіллі також побував міський голова Києва Віталій Кличко.

“Вчора у нашій родині було велике свято. Моя донька Марія Гуреш стала дружиною Євгеній Воротило, – написала письменниця Тамара Горіха Зерня (справжнє ім’я Тамара Дуда). – Нащадки двох давніх козацьких родів – сумського роду Негрійків і черкаського роду Воротил – створили нову сім’ю і відтепер будуватимуть власний дім.
Неможливо передати словами наше зворушення, хвилювання і гордість за дітей.
Марійка стала дружиною офіцера, свідомо і добровільно прийнявши на себе усі тривоги і складнощі, пов’язані з цим статусом. Женя пообіцяв усе життя берегти, охороняти і воювати за спокій своєї дружини.
Великою честю для нас є те, що молодят розписав Головнокомандувач Збройних сил України пан Валерій Залужний, а свідком одруження став мер Києва пан Віталій Кличко.
І зробили це з великою щирістю і теплом. Женя отримав стільки настанов від свого найвищого командира під час церемонії, що у нього не буде іншого виходу, як тільки стати ідеальним чоловіком. А настрій Маші ви бачите на фото.
Після події діти дістали прапор і попросили наших почесних гостей на ньому розписатися.
Я переживаю, що не здогадалася вчинити так само.
Дякую усім, хто розділив з нами наші емоції у цей день. Віримо у перемогу ЗСУ і щасливе майбутнє наших дітей у вільній Україні”.

На Чортківщині живцем згоріла 79-річна жінка

Рятувальники молилися в Зарваниці за перемогу України