Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Популярний ігровий автомат Книга Мертвих від провайдера Play’N GO

Знайомство з популярним ігровим автоматом Book of Dead. Особливості тематики та символи грального автомата Книга Мертвих. Графіка та музичний супровід слота. Особливості геймплею в слот Book of Dead, ризик гра та запуск із мобільних телефонів. Бонусні функції, які пропонує ігровий автомат Книга Мертвих.

Огляд ігрового автомата Book of Dead

Бажаєте огляд ігрового автомата Бук оф Деад демо, який розповість вам усе як є? Заглибимося в ці важкодоступні місця, щоб показати, наскільки гарна гра Play n’GO. Чи буде Book of Dead наповнена життям? Є лише один спосіб дізнатися. Читайте наш огляд Книги Мертвих, щоб дізнатися більше!

Книга Мертвих Тема та Символи

Play N’Go обрали яскраву єгипетську тему для своєї класичної гри 2014 року. У слоті представлений герой Річ Уайлд, персонаж типу Індіани Джонса, одягнений в повне спорядження для пустелі. Цей безстрашний дослідник шукає скарби у цих набридливих пірамідах, а точніше Книгу Мертвих.

Однак стародавні єгипетські боги намагаються зупинити його, і він намагається забрати їхню книгу. Ці боги утворюють деякі символи у грі. Богами в цьому випадку є:

  • Гор,
  • Анубіс,
  • Осіріс.

Ігровий автомат Книга Мертвих також пропонує традиційні зображення гральних карт:

  • десятка,
  • валет,
  • пані,
  • король,
  • туз.

Інші символи включають самого Ріка і, звичайно, Книгу Мертвих. Повертайте символи Ріка на барабанах, і ви опинитеся в 10-5000 разів багатшими за свою ставку. Символи Ріка також присутні в раунді безкоштовних обертань як дикий символ, що розширюється, для ще більших виграшів.

Книга Мертвих: графіка та музичний супровід

Графіка виглядає досить крутою для гри, яка дебютувала шість років тому, а музика, що відповідає єгипетській тематиці, доповнює ігровий процес. Традиційні звуки гральних автоматів використовуються, коли барабани обертаються та зупиняються для відчуття реалізму.

Звичайно, якщо користувачі не люблять грати в онлайн-слоти з гучністю, можна відключити звуки в налаштуваннях гри. Одним із наших улюблених музичних прикрас є маленький передзвін, який грає, коли на ігровому полі утворюється виграшна комбінація. Сподіватимемося, що це звук, з яким ви будете добре знайомі і в майбутньому.

Як грати в Книгу Мертвих

Грати в ігровий автомат Book of The Dead дуже просто. Рік знаходиться у лівій частині екрану і виглядає статистом із «Мумії». Є п’ять барабанів із трьома символами в кожному ряду. У слоті представлено десять ліній для виплат. Під барабанами геймери можуть вибрати:

  • віддане значення монети,
  • кількість ліній, на яких ви хочете грати,
  • максимальну ставку.

Наступним йде обертання, а поруч із цими кнопками знаходиться Autoplay для тих, хто воліє дивитися, як розгортаються події, а не брати участь у них.

Як і в багатьох іграх Play n’GO, гравці мають можливість поставити свій виграш або отримати гроші в залежності від того, наскільки пощастить.

Ризик гра

У слоті передбачено ризик гра. Під час додаткового раунду користувач може збільшити розмір виграшу, отриманий від ланцюжка, що оплачується. Суть ризик-раунду досить проста. Все, що потрібно від гравця – передбачити якогось кольору карта, розташована на ігровому полі. Якщо прогноз клієнта збігається з реальністю — сума ставки збільшиться вдвоє. Якщо прогноз не здійсниться – геймер програє.

Мобільна грабельність

Одним із приємних моментів є можливість грати в гру на ходу. На відміну від подібних слотів на єгипетську тематику, слот Book of Dead був адаптований для мобільних пристроїв. Це означає, що ви можете грати в Book of Dead Online за допомогою планшетного ПК або мобільного телефону, якщо це дозволяє ваше онлайн-казино. Завдяки такій гнучкості ви можете грати у свого друга, по дорозі на роботу або в будь-якому іншому місці, яке ви вважаєте за потрібне. Зручно, якщо ви опинитеся на виграшній серії.

Бонусні функції Book of Dead, джокери та безкоштовні обертання

Як згадувалося раніше, Book of The Dead гра – це слот з безліччю функцій, в основному з безкоштовними обертаннями та бонусами, які ви можете отримати від них, як і в ігровому автоматі Jolly Roger. Безкоштовні обертання присуджуються за обертання трьох або більше символів Книги Мертвих на барабанах. Отримайте їх, і ви опинитеся володарем 10 обертань.

Символи Книги Мертвих також є символом розкиду. Три Скаттери приносять вам дві монети, чотири Скаттери – 20 монет, а п’ять Скаттерів – 200 монет. Під час безкоштовних обертань ви також можете отримати бонус за символ, що розширюється. При кожному обертанні гра вибирає випадковий символ розширення.

Кожен із них на барабанах розширюється під час цього обертання, даючи вам можливість більших виграшів. Візьмемо, наприклад, символ Ріка Уайльда, який у 5000 разів перевищує вашу початкову ставку. Під час цих безкоштовних обертань також працює функція азартних ігор, що дає шанс на ще більший виграш.

У Тернополі розшукують трьох жінок, який підозрюють у крадіжці (ВІДЕО)

Глава УГКЦ благословить автомобілі для ЗСУ