Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Глава УГКЦ благословить автомобілі для ЗСУ

1-2 жовтня з пастирським візитом у Тернополі перебуватиме Блаженніший Патріарх Святослав Шевчук. Глава і Отець УГКЦ о 9:30 очолить Божественну Літургію в Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці.

Відтак, візьме участь у конференції під гаслом «Яке наше завтра?», де матиме духовне слово до молоді Тернополя на тему «Християнська молодь в часі війни та після перемоги». Організовує конференцію Тернопільське міське товариство українських студентів-католиків «Обнова» з нагоди 25-ї річниці  заснування, повідомляють на сторінці Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ.

В післяобідній час Патріарх УГКЦ біля Архикатедри благословить автомобілі для ЗСУ, зустрінеться з внутрішньо переміщеними особами та їхніми дітьми, роздасть допомогу. Також Блаженніший Святослав відвідає виставу «Голгофа. Містерія непокори» у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі ім. Т. Шевченка, яка приуроченна 130-ій річниці від дня народження Патріарха Йосифа Сліпого.

2 жовтня, о 10.00, очолить Божественну Літургію у храмі св. Йосафата м. Тернополя (масив «Дружба»).

Популярний ігровий автомат Книга Мертвих від провайдера Play’N GO

У Тернополі молодий чоловік викрав чужий мобільний телефон