Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі на “Дружба” поліція посилено патрулюватиме кільце: що сталося

На масиві “Дружба” тернопільські патрульні здійснюватимуть посилений контроль. У години пік правоохоронці регулюватимуть водіїв, аби не допустити ДТП.

Про це “Файному місту” розповіла речниця патрульної поліції Тернопільщини Катерина Метельська.

Патрульна поліція у години пік здійснюватиме посилений контроль дорожнього руху на перетині вулиць Івана Мазепи–Дружби–Чумацька–дамба Тернопільського ставу на період адаптації водіїв до нової схеми організації дорожнього руху та уникнення дорожнього травматизму, – зазначила речниця патрульної поліції.

Нагадаємо, з 1 вересня, відповідно статті 41 закону України “Про дорожній рух”, нових встановлених дорожніх знаків та розмітці, перевага в русі надається транспортним засобам, які руаються по колі на перехрестях, де організовано круговий рух.
Читате також: У Тернополі ремонтують перехрестя вулиць Івана Мазепи-Дружби-Чумацька – дамба (Відео)

До слова, як зазначли у Тернопільській міській раді, надалі такі транспортні розв’язки з перевагою руху тих авто, хто на “кільці”, будуть поступово впроваджуватися й на інших перехрестях у Тернополі. наразі планують таке зробити в районі так званої “Рогатки” та на перетині вулиць Лесі Українки – Слівенська.

У Тернополі діти вчитимуться шість днів на тиждень

В РФ лякають США, що вони от-от стануть стороною конфлікту і будуть “наслідки”