Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Невимовне горе, страшний біль та розпач: Кременеччина попрощалася з трьома Героями (ФОТО)

З військовослужбовцями Андрієм Фаюрою, Віктором Чорнооким та Віктором Присяжнюком попрощалися на Кременеччині 8 вересня.

Про це повідомили на сторінці Кременецької районної державної адміністрації.

Невимовне горе, страшний біль та розпач для родин загиблих бійців. Їхні молоді життя обірвалися від рук окупанта. Ми схиляємо голови у жалобі за хоробрим воїнами, які так сміливо, відважно та самовіддано боронили нашу землю та кожного із нас, – йдеться в повідомленні.

Андрій Фаюра, уродженець с. Піщатинці Борсуківської територіальної громади, був солдатом обслуги гармати артилерійського взводу артилерійської батареї артилерійського дивізіону. Загинув 5 вересня в районі села Біла Гора Донецької області під час виконання бойового завдання. Його тіло на колінах зустріли жителі громади.

Уродженець Почаєва Віктор Присяжнюк, старший навідник гармати артилерійського взводу артилерійської батареї артилерійського дивізіону військової частини А3215 також поліг у бою в районі села Біла Гора Донецької області під час виконання поставлених завдань щодо захисту незалежності України.

У Шумській громаді провели в останню путь 47-річного військового Віктора Чорноокого, жителя села Тилявка, сержанта, командира бойової машини командного відділення гірсько-штурмового взводу. Загинув внаслідок бойового зіткнення під час наступальних дій під селами Нововознесенське та Миролюбівка Херсонської області.

Як житель Тернопільщини купував автомобіль через інтерент і втратив 50000 грн

Капрал охорони папи Римського зі Швейцарської Гвардії одружився з тернополянкою (ФОТО)