Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Можливості в будь-яких труднощах: запорізьке підприємство DELTA FOOD переїхало під Тернопіль й дало мешканцям області нові робочі місця

Найбільший в Україні виробник майонезу перевезла свої виробничі потужності під Тернопіль

Це приклад того, як бізнес не складає руки, а знаходить шляхи розв’язання проблеми. Окупація півдня стала каталізатором для релокації одного із заводів відомого виробника майонезів, гірчиці, кетчупу та олії. Український лідер з виготовлення майонезів для власних марок супермаркетів, DELTA FOOD, відомий на широкий загал популярною продукцією марки «Гуляй-поле». Саме її підприємство наразі запрацювало під Тернополем. Отже, район чекають нові робочі місця й видатки до бюджету.

Керівництво заводу наголошує, що збирається й надалі будувати бізнес в області та має на меті вкорінитися тут принаймні на десятиліття. Наразі компанія запустила роботу першого цеху, розташованого в передмісті Тернополя. Але в амбітних планах DELTA FOOD розширення виробництва, відкриття лінії нових продуктів і зведення ще одного підприємства.
«Ми були націлені не просто перевезти завод на безпечну територію на період війни, а розвивати й масштабувати виробництво в новому місті наступні 10 років. Тож ми в Тернополі надовго, – ділиться директор заводу Тарас Кутко. – Хочемо налагодити тут виготовлення червоної лінії продукції – кетчупів і соусів томатної групи. Це буде плюсом для області, адже надасть людям робочі місця й гідну зарплату, а в бюджет надходитимуть податки. Ми налаштовані оптимістично. Наприклад, маємо сміливу ідею спорудити на Тернопільщині завод з рафінації, дезодорації й очищення олії – будемо продавати продукцію в тому числі й на експорт. Звісно, це поки плани, які залежать від багатьох чинників, зокрема й сприяння обласної влади».
Зараз на заводі вже працює лабораторія, що контролює якісні показники сировини, а також дороге обладнання очищення води (осмос) для виготовлення майонезу. Компанія швидко налагоджує виробничі процеси: вже за перший місяць роботи вона запустила першу лінію розливу олії. Триває облаштування майданчика під нове фасувальне устаткування, придбане в Індії.
До того ж у розпалі ремонт невиробничих приміщень. Для працівників монтують побутові кімнати за європейським зразком: утеплені роздягальні, вбиральні й душові з гарячою та холодною водою, зону, де можна переодягнутися в уніформу. Для компанії важливо створити комфортні умови для роботи.
Поки в цеху працюють 50 співробітників.

«До нас їздять із Настасова, Мшанця, Тернополя, – каже начальник виробництва Роман Воськало. – Громадського транспорту сюди немає, тому ми компенсуємо працівникам витрати на дорогу. Поки виробництво розгортається, така компенсація частково рятує ситуацію, але проблема з транспортом вимагає якнайшвидшого розв’язання».

Повні виробничі потужності передбачають 200 робочих місць, тож це чудова можливість для тернополян знайти постійне місце роботи й отримувати стабільну зарплату. DELTA FOOD має на меті запустити лінії з виготовлення майонезної продукції та гірчиці, що працюватимуть у дві зміни. Отже, завод потребуватиме нових кадрів і персоналу.

«Ми пишаємося, що змогли швидко й ефективно перезапустити виробництво на новому місці. Відбудова власного підприємства – це внесок в економіку країни й підтримка людей: працівників із Запоріжжя, тернополян, переселенців, що осіли в цьому регіоні. Ми маємо великі плани й працюємо на повну, аби покращувати те, що можемо», – каже Тарас Кутко.

 

Щодо працевлаштування на заводі DELTA FOOD можна дізнатися за номером: +38 (067) 619 02 39.

Відомості про підприємство:
ТОВ «ТД ДЕЛЬТА» (DELTA FOOD) почало свою роботу у 2009 році в Запоріжжі. Його марка «Гуляй-поле» пропонує натуральну продукцію високої якості: соняшникову олію, майонези, соуси й гірчицю. Крім того, компанія виробляє майонези для власних марок міжнародних, національних і локальних торговельних мереж. Вона забезпечує 70 % цього ринку. А ще імпортує продукти в Китай, Францію, Чехію, Литву, Грузію, Вірменію тощо. Перед керівництвом компанії наразі стоїть 5 головних завдань: зберегти й убезпечити колектив, інвестувати в розширення виробництва, запустити нову продукцію, налагодити експорт олії до Європи.

Поводився агресивно: у Тернополі врятували 92-річного дідуся, який хотів вистрибнути з 5-го поверху (ВІДЕО)

ДТП на Кременеччині на перехресті: зіткнулися “Ауді” та вантажівка “ДАФ” (ФОТО)