Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Касирка одного з тернопільських банків регулярно присвоювала чужі долари

Слідство скерувало до суду обвинувальний акт щодо касирки одного з банківських відділень у Тернополі, яка розтратила понад 20000$. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Розтрату грошей шляхом зловживання службовим становищем та несанкціоновані дії з інформацією, вчинені особою, яка має право доступу до неї інкримінують слідчі ГУНП в Тернопільській області 40-річній місцевій мешканці.
У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрювана, працюючи на посаді старшого касира однієї із фінансових установ, без відома клієнтів банку, привласнювала їхні кошти.
Потерпілі – четверо людей. Коли клієнти хотіли зняти свої заощадження, то їм повідомляли, що рахунки порожні, оскільки вони вже отримали свої збереження.
У ході розслідування, слідчі довели причетність до протиправного працівниці банку. Підозрювана провела операції з видачі готівки без будь-яких звернень клієнтів.
Загальна сума збитків становить – понад 20 тисяч доларів.
Обвинувальний факт щодо зловмисниці тернопільські слідчі скерували до суду. Їй інкримінують ч. 2, 3 ст. 191 та ч.1,3 ст. 262 Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування у справі завершено. Міру покарання їй обере суд.

Покинуту автівку на “Східному” заберуть на спецмайданчик (ФОТО)

Ціна полону: Михайлу витягли метал з руки іржавими пласкогубцями. Що відомо про стан тернопільського морпіха Діанова