Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Дуже зворушливо, до сліз: відео зустрічі з 2-річною донькою після розлуки

Українська співачка Наталка Карпа показала дуже зворушливе відео.

Виконавиця Наталка Карпа певний час перебувала за кордоном, зокрема артистка давала благодійні концерти в США.

Тим часом 2-річна донечка зірки залишилася вдома в Україні. Днями Наталка повернулася додому та нарешті змогла обняти та поцілувати маленьку Злату.

Як зізналась виконавиця, дорога видалася нелегкою. Утім, вона поспішала додому, аби після тривалої розлуки побачити донечку.

“Дорога додому трохи виснажила (майже три доби добирались – три пересадки, п’ять аеропортів і два автотранспорти), але найголовніше що? Правильно – результат! Ми на місці, там, де тебе чекають, там, де твоє серце!” – поділилася знаменитість.

Як зізналась Наталка, розлука з донькою стала для неї справжнім випробуванням. Вони не бачилися два тижні та спілкувалися лише завдяки відеозв’язку. Зірка говорить, що розлука з донечкою стала для неї своєрідним випробуванням.

“Найскладніше мені далась розлука з донечкою – два тижні ми спілкувались лише через відеозв’язок! Це я вам скажу ще те випробування! Але ми всі зараз через нього проходимо, просто кожен має своє! Але та мить, коли ти знаєш, що побачиш свою дівчинку, гріє найбільше, заради таких миттєвостей ми і живемо!” – зазначила артистка.

Джерело: “ТСН”.

Тернополянину, обвинуваченому у пропаганді війни, апеляційний суд пом’якшив покарання

На Тернопільщині за останню добу від ковіду померла людина